TOP

VanHaren opent eerste Belgische flagshipstore in Brugge [foto’s]

VanHaren wil verder uitbreiden in België. De schoenenketen opende daarom op zaterdag 21 oktober 2017 een flagshipstore in het historische centrum van Brugge.

Twee verdiepingen, 547 vierkante meter en meer dan 15.000 paar schoenen. Voor de vierde Belgische winkel heeft vanHaren groots uitgepakt. “Na de opening van de eerste Belgische vanHaren schoenwinkels in Aalst, Tielt-Winge en Bredene, zijn we verheugd dat we onze vierde winkel en tevens de eerste Belgische flagshipstore mogen openen”, laat Krein bons in een persbericht weten. “Dit is een belangrijke stap voor vanHaren. We kijken uit naar verdere expansie in België zodat nog meer klanten kennis kunnen maken met vanHaren en onze collectie.”

Beleving

De flagshipstore aan de Steenstraat 100 in Brugge heeft een speciale sportafdeling en een koffiebar en er wordt de gehele vanHaren-collectie gepresenteerd. “Beleving en gastvrijheid vinden wij belangrijk en dat zie je terug in de inrichting van deze winkel”, laat inkoopdirecteur Joost van Disseldorp weten. “Door de klant centraal te zetten weten we dat klanten van ons verwachten dat we een uitgebreide collectie aanbieden.”

vanHaren_Brugge_1

vanHaren_Brugge_2

vanHaren_Brugge_4

vanHaren_Brugge_5