TOP

Veel extra’s op kleine fabriek

De zomereditie van kleine fabriek staat weer voor de deur. Op 6 en 7 juli biedt de kindermodevakbeurs een gevarieerd en inspirerend programma.

Behalve een vernieuwde indeling en natuurlijk de nieuwste zomer 2015-collecties wil de organisatie van kleine fabriek bezoekers ook prikkelen op andere gebieden. Zo houdt trendforecaster Jan Agelink, in samenwerking met Bengels, een niet te missen trendverhaal. Carin Frijters, retailexpert en schrijver van het boek ‘Prikkel de koopknop’ deelt direct toepasbare retailstyling inspiratie. Daarnaast zijn er workshops fotograferen met je iPhone en over websites.

Junior Fashion Parade

Op zondag 6 juli wordt net als vorig jaar de Junior Fashion Parade gehouden, een vrolijke stoet met modellen van alle deelnemende labels. Janine Breukhoven-Kho van de blogs Prêt à Pregnant en Prêt à Mama styled en fotografeert met haar team ter plekke de allerleukste items. Zin om direct iets te kopen? De pop up stores – HTNK Onedayshop ‘Story Store’, de Bookstore en andere shoppingmogelijkheden – zijn deze keer te vinden bij de ruime entree voor de nieuwe hal 11.

Nieuwe merken

Zoals altijd zijn op kleine fabriek ook weer de nodige nieuwe merken te bewonderen. Zoals S4M (Sorry for the Mess), het nieuwe label van IKKS, Stardust, Indian Blue Jeans, Aloka Sleepy Lights, L’epicerie des Bidules en Birkenstock. Terug van weggeweest is Vingino.