TOP

Vijf jonge modebewuste stijliconen

Het wordt steeds populairder om je kind zo stijlvol mogelijk aan te kleden. Op zoek naar inspiratie voor de kleine? Bengels zet vijf goedgeklede kinderen voor jou op een rij.

Ook al zijn ze nog jong, deze kinderen zijn nu al op de hoogte van de laatste modetrends en worden gezien als echte stijliconen.

Romeo Beckham

De twaalfjarige Romeo Beckham – het zoontje van David en Victoria Beckham – schitterde afgelopen kerst nog in de campagne van Burberry. Daarnaast staat hij op de 25e plaats van de lijst best geklede Britse mannen van GQ Magazine. Hiermee heeft hij zelfs een hogere notering dan zijn vader, die op plek 46 staat.

North West

Het dochtertje van Kanye West en Kim Kardashian is nog maar één jaar maar ze heeft nu al een stylist. Tijdens de modeweek in Parijs droegen Kardashian en haar dochter North West vaak kleding dat met elkaar matcht inclusief bijpassende accessoires.

 

Suri Cruise

Suri Cruise, de achtjarige dochter van Katie Holmes en Tom Cruise, heeft haar plekje in de modewereld al helemaal gevonden. Grote modewebsites, zoals Elle en Vogue praten maar al te graag over haar kledingkast. Er zijn zelfs blogs over de meisjesachtige kledingstijl van de kleine Cruise opgericht.

 

Ministylehacker

In februari 2014 startte de Amerikaanse moeder Collette Mini Style Hacker. Op haar blog en social media-accounts kleedt ze haar twee zoons, Ryker en Grey, aan en post ze foto’s van deze looks. Een groot succes: meer dan 240.000 mensen volgen het account via Instagram.

 

Prins George

Wat de Britse prins George ook draagt, de kleding is vlak nadat de media het heeft opgepikt alweer uitverkocht. Net als Romeo Beckham staat ook hij in de best geklede Britse mannenlijst van GQ Magazine. Hij heeft de 49e plaats bemachtigd en zeg nou zelf: welk kind van 17 maanden doet dat nou na?

Prins George