TOP

Vijftig dagen feest bij BonBon on the Block

Kindermodewinkel BonBon on the Block in Rotterdam bestaat januari 2015 vijf jaar. Maar dit heuglijke feit wordt nu al gevierd.

BonBon on the Block, bekend van de bijzonder leuke marketinginitiatieven, heeft weer een ludieke actie bedacht. De kindermodewinkel viert namelijk de komende vijftig dagen feest vanwege het vijfjarig bestaan. De aftrap was afgelopen 15 november en nog tot en met 15 januari organiseren eigenaren Marieke Kol en Lenny Vollebregt iedere tien dagen diverse kortings- en give away acties. Zo krijgen klanten nog tot en met 25 november 25% korting op schoenen en sneakers, maar staat ook een grote doos bonbons bij aankoop van een bepaald bedrag, op de planning.

Verbouwing

Op de winkelruiten en online voert de kindermodezaak de komende tijd het logo ‘Celebrating Five & Fresh’. Fresh omdat de winkel vorige week is opgefrist door een verbouwing. “We hebben meer dan eenderde winkeloppervlak erbij”, vertelt Marieke Kol. “Nu hebben we eindelijk meer ruimte om beter te segmenteren. Voorin de winkel vind je kleding voor de grotere kinderen en achterin voor baby’s. Voorheen was dit meer door elkaar gepresenteerd, wat soms voor onduidelijkheid zorgde. De verbouwing vonden we wel een mooi startpunt voor de jubileumfestiviteiten. Een frisse start voor de komende jaren.”