TOP

Voetbalpionier Touzani en Retour Jeans introduceren kledinglijn

Met een online bereik van meer dan 1 miljoen mensen is freestyle voetballer Soufiane Touzani dé man die je volgen moet. De echte fans weten dit allang: kom je Touzani tegen dan krijg je een Panna.

Zelfs grote profvoetballers hebben ervaren hoe goed hij is in een bal tussen de benen van zijn tegenstander door trappen. Touzani is verbindend, staat voor verandering en is ervan overtuigd dat het beste project jij zelf bent. Dit sluit helemaal aan bij Retour Jeans. Daarom introduceren we samen met deze wereldberoemde voetbalpionier de exclusieve kledinglijn Touzani x Retour Jeans, Freedom of movement.

Voor de opvallende wintercollectie heeft Retour Jeans zich laten inspireren door denim en straatvoetbal. Een stijl waar de sportiviteit van afspat en waar beweging en comfort de boventoon voeren. Het kleurenpalet van deze bijzondere kleding is een mix van en zwart, gecombineerd met de vertrouwde Retour-kleuren. De collectie bevat veel gave details, technische snufjes en andere verrassende elementen om de show mee te stelen.

Collectie voor jongens

De Touzani X Retour Jeans collectie bestaat uit 22 items voor jongens en is beperkt verkrijgbaar vanaf winter 2021.

Sales informatie: Wesley Jansen, 06 51960119, wesley@retourjeans.com