TOP

Welkom op de vernieuwde website van Bengels

De websites van Bengels, Textilia en Schoenvisie zijn per november 2019 volledig vernieuwd. Met de vertrouwde journalistieke en onafhankelijke vakinformatie, maar dan in een frisse nieuwe verpakking.

Wat worden dé trends voor het nieuwe seizoen? Hoe ga je als ondernemer om met de veranderende temperaturen? En hoe deal je met een fenomeen als Black Friday? Je leest het op www.bengels.nl, waar we dagelijks het laatste nieuws en actuele vakinformatie brengen. Met ingang van november 2019 is onze vertrouwde journalistieke content in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een restyling van de website. Je hebt wellicht gemerkt dat www.bengels.nl daardoor minder snel was dan gewoonlijk en bepaalde functies op de site, zoals het online inloggen voor abonnees, tijdelijk waren uitgeschakeld.

Vragen of opmerkingen?

Onze vernieuwde website is op dit moment nog volop in ontwikkeling. De komende periode gaan we proefdraaien en ons online platform waar nodig verder verbeteren. Heb je een vraag, opmerking of tip over de restyling? Mail ons dan op redactie@bengels.nl.