TOP

WFC Just Kidz mede-oprichter Mike Cats: ‘We zijn een no-nonsense kindermodebeurs’

Kindermodebeurs WFC Just Kidz springt in het gat dat Market by Kleine Fabriek heeft achtergelaten. Wat kunnen we verwachten van het Amsterdamse kindermode-event? Bengels sprak met WFC Just Kidz mede-oprichter Mike Cats van World Fashion Centre.

In totaal kunnen bezoekers 50 stands en 75 kindermodelabels verwachten op de beursvloer van kindermodebeurs WFC Just Kidz, die op zondag 28 en maandag 29 januari plaatsvindt in de beurshallen van World Fashion Centre. De deelnemers zijn grotendeels oude bekenden zoals Eurokids Nederland, Reints Grifhorst Agenturen en natuurlijk WFC Just Kidz mede-oprichter en agent Ruben Worms Agenturen. Ook worden er compleet nieuwe labels gepresenteerd, waaronder Koko Noko van Van Gennip Textiles.

Hoge verwachtingen

Mike Cats heeft hoge verwachtingen van de beurs, die acht jaar geleden voor het laatst werd georganiseerd. “Ruben en ik spraken weleens over het opnieuw organiseren van een kindermodebeurs toen Market by Kleine Fabriek nog bestond. Het moment dat we lazen dat Market by Kleine Fabriek ermee stopte, hebben we dat initiatief in een paar dagen tijd nieuw leven ingeblazen.”

Aan aanmeldingen zal het in ieder geval niet liggen, aldus Cats. “Wat betreft standhouders zitten we echt helemaal vol: er past niemand meer bij. En als ik kijk naar het aantal geregistreerde bezoekers dan verwacht ik dat het voor iedereen een heel goede beurs gaat worden.”

Open en bereikbaar

Een no-nonsense beurs noemt duo Worms en Cats de beurs: de stands zijn betaalbaar en het draait heel gericht om de actuele collecties en laatste trends. Daar houden de voordelen wat betreft Cats niet op. “De beurs is heel overzichtelijk. Voor standhouders is het erg prettig dat bezoekers sowieso langs de stand komen door de looproute.

Verder heeft WFC Just Kidz een open karakter: je ziet in een oogopslag precies welke merken waar staan. Bezoekers krijgen bovendien een kleine, handige beursgids uitgedeeld en we zijn super makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en hebben een eigen parkeergarage bij het WFC. Alles wijst erop dat dit een goede beurs gaat worden.”

Gratis registeren kan op www.justkidz.nl. Hier vind je ook een lijst met alle aanwezige kindermodelabels.