TOP

ZALANDO LOUNGE ONTWERPWEDSTRIJD | Ontwerp jouw ultieme gelukssymbool en win € 1000,- euro

Wat zijn voor jou kleine geluksmomentjes? En als geluk een kleur of vorm had, hoe zou het er dan uitzien? Met jouw zelfontworpen symbool van geluk maak je kans op € 1000,- en een tegoedbon van Zalando Lounge met een waarde van € 300,-

Hoe zeer we geluk ook nastreven, vaak hebben we er maar weinig oog (pardon, tijd) voor om die geluksmomentjes écht te zien. We zijn druk, gestresst en zitten veelal in ons hoofd waardoor we vergeten waar het nou echt om draait in het leven. Zou een dagelijkse reminder om die momenten van geluk te vergroten dan niet heel fijn zijn? Even die snapping fingers die je uit je dagelijkse stress en hectiek trekken en laten beseffen: ‘sta even stil, haal eens diep adem, neem een time-out, kijk om je heen’.

Een herinnering die je elke dag liefelijk verzoekt om iets goeds voor jezelf te doen, dankbaar te zijn voor wat je hebt en te beseffen dat er belangrijkere dingen zijn dan carrière maken, je bankrekening vullen en stressen over je never ending to do-list. Een symbool dat voor jou hét statement is van geluk, daar draait het om. En wat is cooler dan jouw eigen geluksontwerp terug te zien als daily reminder op een prachtige jute tas, een accessoire voor het dagelijks leven!

Doe mee met de Zalando Lounge Ontwerpwedstrijd en ontwerp jouw persoonlijke tas van geluk. Hierdoor word je elke dag op een mooie manier herinnerd aan wat écht belangrijk is, om momentjes voor jezelf te pakken en zo jouw portie geluk te vergroten.

Ontwerp jouw ultieme gelukssymbool uit op een ½ A4-pagina en mail deze samen met een kleine omschrijving van jezelf (naam, geboortejaar, huidige studierichting of beroep) in PDF-formaat naar wedstrijd@zalando-lounge.nl. Deelnemen kan uiterlijk tot 31 augustus.


De drie beste inzendingen worden beloond met prijzen en tegoedbonnen:

  • 1e Plaats: € 1000,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 300,-
  • 2e Plaats: € 500,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 200,-
  • 3e Plaats: € 250,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 100,-

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.