TOP

Zomercollectie 2023 Kronstadt: inspiratie uit de jaren negentig

Het Deense label Kronstadt laat zich voor de nieuwe zomercollectie 2023 inspireren door de retro-look uit de jaren '90, die dit jaar een belangrijke trend is.

De pastelkleuren zijn terug, de loose fit in de bottoms samen met de drop shoulder tops. We zien de liefde terug voor de jaren ’90 met de varsity-details en retro-sport zoals hoodies en wat coole sneakers. Windbreakers, rugbyshirts met lange en korte mouwen en polo’s naast het overshirt zijn er voor koude zomeravonden. Je hebt geen jas nodig!

Kleurinvloeden

In het Kronstadt kleurenpalet voor zomer 2023 vind je alle klassieke kleuren voor de garderobe terug. Daarnaast hebben we het palet uitgebreid met op de jaren ’90 geïnspireerde frisse pastelkleuren die een zomergevoel in de collectie brengen Ook fluor is terug. 

We Care

‘We care!’ is de slogan voor al onze duurzame producten. Maar wat doen we precies en waar komt het materiaal vandaan?:

– deadstock: de overgebleven stof of de laatste meters op de stofrol. Wij kopen het op en gebruiken het voor onze ‘Limited edition-‘collectie;

– biologisch/gerecylced: biologisch katoen geteeld zonder conventionele bestrijdingsmiddelen. Gerecycled polyester van plastic afval;

– gerecycled katoen: katoenresten uit de textielindustrie, gemengd met polyester voor de versterking van het garen en opnieuw gesponnen.

Inkoop via: FLINT brands, 070-415 66 01, info@flintbrands.nl