TOP

10Days lanceert kinderlijn: Little10Days

Lifestylemerk 10Days heeft nu ook een kinderlijn genaamd Little10Days. Het merk is zowel online als offline te koop.

De kinderlijn Little10Days is een verlenging op de volwassenlijn. Dezelfde fijne materialen en stoffen zijn gebruikt voor deze collectie als voor het volwassen merk.

10Days heeft een kinderlijn gelanceerd om het lifestylemerk aan te vullen. Anne Goossens, marketeer van 10Days: ”10Days bestaat voornamelijk uit vrouwenkleding, maar is veel meer dan kleding; het is echt een gevoel, een way of life, een feelgood merk. Daarom passen de accessoires van 10Days en de kinderlijn perfect in het rijtje thuis van dit lifestylemerk, het is een echte aanvulling.’’

Collectie
De collectie bestaat uit leggings, broekjes, T-shirts, tops, bloesjes, sweaters, hoodies, colletjes en teddy bodywarmers. Het is een jaarcollectie dat door zowel meisjes als jongens gedragen kunnen worden; uniseks dus. De kleding is gemaakt met zachte stoffen, waardoor kinderen de ruimte hebben om te spelen.

Prijzen
De verkoopprijzen liggen tussen de 14,90 tot 79,90 euro, waarvan de colletjes het goedkoopst zijn en de hoodies het duurst. De collectie is verkrijgbaar voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Vanaf volgend seizoen wil Little10Days ook kledingmaten voor 11 – en 12-jarigen.

Waar verkrijgbaar
Little10Days is online verkrijgbaar en in de filialen van 10Days. In de winkels worden dan de volwassenlijn 10Days en de kinderlijn Little10Days verkocht. Anne Goossens: ”Zo komt het complete ‘lifestyle’ plaatje beter over.’’

Over 10Days
10Days is een vrouwenkledingmerk dat is opgericht in 2007 en inmiddels 180 verkooppunten heeft in Nederland. 10Days is ook verkrijgbaar in het buitenland. In Duitsland, België, Canada, Denemarken, Noorwegen en Polen is het merk 10Days te koop. Ook heeft 10Days een webshop. Nu heeft 10Days haar aanbod bijgevuld met Little10Days.