TOP

Carin Frijters geeft retailadvies op Textilia Mode Experience

Eigenaar van CF retail en auteur van het retailboek Prikkel de Koopknop Carin Frijters, zal een presentatie geven op de Textilia Mode Experience 2013 met pragmatisch retailadvies en -inspiratie.

Wie is Carin Frijters?
Carin Frijters heeft ruim 25 jaar retailervaring in verschillende branches, van doe-het-zelf tot de autobranche en van wonen tot mode. Ze schreef het boek Prikkel de Koopknop en geeft de bijbehorende mastercourse ‘De winkel als theater’.

Wat gaat Carin Frijters  vertellen?
Hoe vertaal je trends naar de winkelvloer en hoe creëer je een onderscheidend retailconcept? Waarom blijven mensen in de ene winkel langer dan in de andere en wat maakt dat ze uiteindelijk wat kopen? Zij laat zien dat ons koopgedrag vaak onbewust wordt beïnvloed en meestal via onze zintuigelijke waarnemingen loopt. 

Waarom moet je Carin Frijters gaan zien op TME 2013?
Carin Frijters geeft onafhankelijk advies en praktische ondersteuning bij de meest uiteenlopende retail-vraagstukken, maar altijd met de focus op behalen of het verbeteren van het rendement. Haar boek Prikkel de Koopknop werd goed ontvangen door de branche en was binnen een jaar uitverkocht. De herziene druk wordt medio oktober verwacht en bevat 20 extra pagina’s en is aangevuld met actuele content. 

Hoe laat spreekt Carin Frijters?
Nog niet bekend.

Benieuwd naar wie er nog meer komt spreken op TME 2013?  Kijk dan snel naar het voorlopige sprekersoverzicht.

Nog geen kaarten voor TME 2013?
Tot 1 oktober kunt gebruik maken van €50,- vroegboekkorting op uw toegangskaarten! U betaalt slechts € 129,- per persoon i.p.v. € 179,- 

direct inschrijven