TOP

Alle sprekers voor Textilia Mode Experience zijn bekend!

Textilia Mode Experience (TME) is hét jaarlijkse modecongres van het modevakblad Textilia voor professionals in de modebranche. In 2013 staat het volgende thema centraal: ‘Succes in de praktijk. Van inkoop tot verkoop.’

Hoe kun je als retailer, e-tailer of detaillist succesvol zijn in tegenvallende tijden? Textilia Mode Experience (TME) 2013 geeft je in één dag alle inspiratie om je retail-collega’s nét een stapje voor te zijn.

Op 4 november vindt TME voor de 7e keer plaats met dit jaar als thema ‘Succes in de praktijk’. Na afloop van het modecongres ben je volledig op de hoogte van onder andere:

  • De bestedingsperikelen van de consument. De focus ligt  op kansen! Spreker Jonneke Heins van het GFK
  • Hoe je duurzaam en creatief kunt retailen met focus op klantloyaliteit. Spreker Laura de Jong (auteur van het boek Dear Fashion Diairy)
  • Leer op basis van je persoonlijke gedragstypologie hoe je overkomt, waar je talenten liggen én je valkuilen. Spreker Karen Hoexum (mede-eigenaar BYOU) traint en coacht ondernemers
  • Praktische retailadviezen met de focus op verbetering van het rendement. Spreker: Carin Frijters (auteur van het boek Prikkel de koopknop)
  • Onmisbare mode- en designtrendprognoses voor komende seizoenen. Spreker: de bekende trendwatcher Christine Boland

Bekijk hier het volledige programma

Voordeel voor abonnees
Bent u abonnee van Bengels? Dan ontvangt uv €50,- korting op uw toegangsbewijs!

Bestel hier uw kaarten!