TOP

Laatste week vroegboekkorting voor Textilia Mode Experience

Heeft u nog geen kaarten? Tot 1 oktober ontvangt u namelijk €50,- korting op ticket voor Textilia Mode Experience!

Vroegboekkorting

Tot 1 oktober kunt gebruik maken van € 50,- vroegboekkorting op uw toegangskaarten! U betaalt slechts € 129,- per persoon i.p.v. € 179,-.

Textilia Mode Experience

Hoe kun je als retailer, e-tailer of detaillist succesvol zijn in tegenvallende tijden? Textilia Mode Experience 2013 geeft je in één dag alle tips en tricks van het inkopen tot en met het verkopen van mode. 

Op 4 november vindt het evenement voor de 7e keer plaats met dit jaar als thema ‘Succes in de praktijk’

Na afloop van Textilia Mode Experience bent u volledig op de hoogte van onder andere:

  • Hoe u duurzaam en creatief  kunt retailen op een manier waarbij uw merk en klantloyaliteit versterkt worden. Spreker Laura de Jong (auteur van het boek)
  • Wat de consument beweegt, waar hij zich op oriënteert en wat hij waar koopt. De focus ligt  op kansen die er voor merken en retailers zijn!  Spreker Jonneke Heins van het GFK
  • Leer op basis van je persoonlijke gedragstypologie en gedrags(voorkeurs)stijl hoe je over komt op anderen, waar je talenten en waar je valkuilen liggen. Spreker Karen Hoexum (mede-eigenaar BYOU) traint en coacht ondernemers.
  • Praktische tips en adviezen over de meest uiteenlopende retail-vraagstukken, maar altijd met de focus op behalen of het verbeteren van het rendement.  Spreker: Carin Frijters (auteur van het boek Prikkel de koopknop).
  • Prognoses voor de  mode en design voor komende seizoenen. Spreker: Christine Boland trendwatcher.