TOP

4PRESIDENT lanceert nieuwe wintercollectie met veel trendy items

De nieuwe 4PRESIDENT FW22 collectie brengt veel nieuwe items mee, om de collectie zo compleet mogelijk te maken. Jeans & winterjassen bijpassend aan de thema’s worden vanaf komende winter toegevoegd aan de collectie. Ook is de collectie zoveel mogelijk duurzaam en van biologisch katoen gemaakt.

We brengen veel trendy items met een stoere look, voor zowel jongens als meisjes in maat 50 t/m 164. Met toffe nieuwe prints maar ook met basic plus items heeft ieder thema zijn eigen uitstraling, volledig in 4PRESIDENT stijl! De eyecatcher dit seizoen zijn het ‘Rib’ en ‘Velvet’ thema.

4PRESIDENT Kids (maat 92 t/m 164)

De FW22 4PRESIDENT Kids collectie bevat bij de jongens veel winterse kleuren met neon accenten in comfortabele kwaliteiten. Voor de meiden zie je veel leopard prints, maar ook de rib en velvet zijn de echte eyecatchers.  

Little President (maat 74 t/m 116)

Voor de kleinere jongens zie je burgundy gecombineerd met rood in het thema PROTECT THE WORLD. In het andere thema WHTVR is zwart de basiskleur, welke wordt gecombineerd met light bright green en army. Voor de meiden zijn er ook twee thema’s namelijk AWESOME & WILD FLOWER. Hier zie je veel leopard en hartjes prints, stoer maar toch heel lief tegelijk! Ook voor de kleine meiden komt er een speciale ‘rib’ lijn!

Newborn President (maat 50 t/m 80)

Voor de allerkleinsten zijn er vijf thema’s voor jongens, meisjes en een unisex. Ook hier zie je veel stoere prints, welke je op meerdere manieren kan combineren. Voor ieder wat wils in deze collectie met extra zachte kwaliteiten.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de B2B shop. Registreer je hiervoor op b2b.4-president.com.

Info: www.4-president.com, 0348-469449 of vertegenwoordiger Michel van Tergouw 06-83666010