TOP

Indian Blue Jeans brengt een nieuwe collectie die completer is dan ooit

Warme kleuren en winters fris in de collectie voor de meiden en kleurrijk en warm in de collectie voor de boys: een nieuwe collectie die completer is dan ooit.

GIRLS

Warme kleuren & Winters Fris
Binnen de collectie is er veel vernieuwing te vinden volgens de laatste trends; van pof- tot ballonmouwen, oversized fits, broeken met wijde pasvormen of met een split aan de onderkant. En wat dacht je van de ‘college’ trend?!


We trappen af met een kleurthema bestaande uit warm bruin met oud roze, gecombineerd met cream en zwart. Levering twee staat in het teken van de kleuren ultramarine, almond bruin, donkergroen en een vergrijsde mint. Het laatste kleurblok biedt een prachtige paars, die samen met bruin, roze en zwart een winters, maar toch kleurrijk beeld vormen.

De collectie bevat toffe all-over prints die oneindig met de uni stijlen gecombineerd kunnen worden.

Binnen het jeans aanbod ligt de nadruk op vernieuwde pasvormen als de Mom en Wide Fit in verschillende wassingen. Deze fits zien we ook terug in non denim broeken. 

BOYS

Kleurrijk & Warm

Van college tot street, maar altijd met het Indian Blue Jeans handschrift!

De jongens collectie biedt de volgende kleurbeelden; vergrijsd groen gemixt met bruin, rood en zwart. Kortom; een beeld met veel variatie! Het tweede kleurbeeld bevat de modekleuren donkergroen, grijs, zwart, oker en kit. Van rustige uitgewerkte styles tot uitgesproken all-over prints en tonale ruiten. In het laatste thema staan de kleuren warm roest, vergrijsd blauw, donkerblauw en zand centraal.

De collectie bevat mooie brushed kwaliteiten en trendy cut & sew details.

Aan joggingbroeken geen gebrek! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, en natuurlijk met de mooie pasvorm waar Indian Blue Jeans bekend om staat.

W22 biedt een mooi aanbod denims in de bekende pasvormen van Skinny, Tapered en Super Skinny.  Nu wordt zelfs de hippe rechte pasvorm aangeboden; hoe gaaf!

Kortom; een collectie die niet gemist mag worden!

Benieuwd naar de nieuwe collectie?
Neem dan contact op!
info@unitedbrands.nu  +31 73 8200 387