TOP

O’Chill en B’Chill leveren opnieuw een uniek beeld

De collectie van O’Chill is uitgebreid tot maar liefst vier verschillende kleurbeelden. En zoals je gewend bent van het merk: een hoge kwaliteit, comfortabele pasvorm en veel bijzondere rokjes en jurkjes. We aren’t afraid of colours is het thema en dat zie je zeker terug in de leveringen.

Van Knal fuchsia tot helder groen, van perzik tot olijf en van trendy paars tot warm geel. Je wordt écht vrolijk van alle kleurcombinaties, alloverprints en funny details. Uiteraard zitten er ook veel items tussen die zorgen voor rust en eenheid, mix-and-matchen is dan ook super gemakkelijk!

B’Chill heeft drie leveringen deze winter. Van een levering met de hippe college stijl in de kleuren rood, navy en groen tot een collectie geïnspireerd op de besneeuwde bergen met ijsblauw, kobalt en bruin. B’Chill eindigt met een BMX thema met fel geel en olijf groen. Elke drop van zowel O’Chill en B’Chill heeft een duidelijk thema, hiermee kun je goed een verhaal communiceren naar de klant.  

O’Chill en B’Chill werken met duurzame OEKO-TEX® garen. Als het garen van hoogwaardige en duurzame kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk. Daarnaast hebben ze – omdat ze een eigen fabriek hebben – volledig de controle op de werkomstandigheden. Een eerlijke prijs voor een kwalitatief goed product.

O’Chill heeft 3 leveringen, 4 drops. B’Chill heeft 3 leveringen.

Info: www.ochill.nl  / +31 (0)85 273 23 37