TOP

Rellix is niet te stoppen!

De nieuwe winter collectie van Rellix Jeans biedt een mix van fashion en comfort. De Rellix jongens en meiden lopen er helemaal hip bij deze winter! Een collectie waarin brushed / cleane sweats, stoere knits en toffe geweven items gecombineerd worden voor een complete look.

De jongens worden aangeboden in twee kleurbeelden te weten: donkergroen in combinatie met vergrijsd paars, zwart en donker grijs en de combinatie van cobalt blauw met bruin, navy, kit en vintage warm roze. Er is dit seizoen nog meer aandacht besteed aan mooie rijke details. Combineer het geruite shirtjacket of hoodie met een stoere jeans of juist met een toffe joggingbroek.

Er is een zeer groot gevarieerd aanbod in jeans in o.a. de tapered, skinny en straight fit in rijke wassingen!

Winter 2022 biedt een uitgebreide collectie voor de meiden met de hipste trends! Wijde broeken aangeboden in denim, nep leer en een travel kwaliteit. Stoere ‘mom fit’s’ in diverse kwaliteiten. Het kleurbeeld bestaat uit; warm paars, gecombineerd met camel, kit, zwart en fuchsia. Super tof in een comfortabele hoodie, een heerlijke knit of een geweven jurk en blouse. Cropped, oversized of juist aangesloten; alles is terug te vinden in deze collectie!

En niet te vergeten alles met een marge van 2.8 / 2.9 !!

Benieuwd naar de nieuwe collectie?
Neem dan contact op met Paul van Poppel
info@apicbrands.com
+31 6 24 24 54 55