TOP

5x trends voor zomer 2015

Speels, sportief, kleurrijk, vrolijk en supercool voor warme dagen: dit zijn de allernieuwste zomertrends voor 2015!

Sorbet

De kleuren zijn op en top zomers: (verwassen) sorbettinten, felle kleuren als accent en opkomend: primaire tonen als rood, geel, blauw, groen en wit. Zonnig geel is een van de belangrijkste kleuren dit seizoen.

Denim

Populair als altijd, maar deze klassieker speelt zich dit seizoen nadrukkelijker in de kijker met een gevarieerd palet aan wassingen. Van heel licht gebleekt tot donker indigo. Veel gezien: de mix van meer blauwen binnen één item. Ook stoffen – zoals katoen en jogging – met een denimoptiek zijn een hit. En: tie & dye en salopettes zijn terug!

Tropisch en exotisch

Flora en fauna blijven trekken. Vooral in de meest uitgesproken all over prints vind je een bonte mix van exotische dieren, tropische bloemen en soms ook nog dierenprints terug. Cactussen worden getipt als speciale blikvanger. 

Sporty

Sportieve stijlen zijn ook dit seizoen nog een inkooptopper. De korte baseballjacks, de sporty T-shirts en hemdjes met accenten van mesh stof, relaxte sweatbroeken en shorts, maar ook accessoires die het geheel afmaken als sneakers, tassen en caps.

IJs + fruit

Wie heeft er op warme dagen nu geen zin in een verkoelend ijsje of dorstlessend fruit? Veel merken lieten zich voor komende zomer dan ook  inspireren door aantrekkelijke prints van fruit en ijsjes, op kleding en accessoires. Wij voorspellen een instant hit!

Bekijk voor meer inspiratie bovenstaande slideshow!