TOP

Daily7 Kids: na succesvolle start is de nieuwe collectie nog vernieuwender en completer

Er gaat niets boven een comfortabele outfit dit najaar. Brushed sweaters en hoodies met een binnenkant die zacht en comfortabel aanvoelt, mooie grove breisels in nonchalante pasvormen in warme kleuren zoals olijf groen, terracotta, ijsblauw en ivoorwit maken het nieuwe winter seizoen.

Voor kleine meiden-trendsetters onder ons brengen we een van onze favoriete items: “de Wide fit”. Combineer het met een blouse of ga voor een tikkie groter en maak je outfit af met een oversized sweater of breisel. Naast de comfortabele outfits biedt de collectie ook stijlen in speciale stoffen zoals; badstof, geweven stoffen met rijke prints en mousseline katoen zodat je verzekerd bent van een unieke look!

Voor de jongens is de joggingbroek in ruit of stoere uni onmisbaar! Wij brengen deze daarom in verschillende variaties voor een stoere look! Combineer met een oversized sweater met ronde hals, capuchon of een mooi breisel en ga voor een comfy look van top tot teen.

Aangeboden van maat 74 t/m 128.

Daily7 Newborn in de maat 50 t/m 74; Om verliefd op te worden! De collectie bestaat uit zachte kwaliteiten met een mooie en fijne structuur en zijn heerlijk met elkaar te combineren. De unieke prints in combinatie met de natuurlijke tinten zoals zachtgroen, amber bruin en zalmroze zorgen ervoor dat de kleine Daily7 kids er zeven dagen in de week op en top uit zien.

Dit alles met een marge van 2.6!

Benieuwd naar de nieuwe collectie?
Neem dan contact op met Daniël Groenenberg+31 630407480

daniel@daily7kids.com