TOP

No Way Monday lanceert eerste nieuwe wintercollectie

No Way Monday, het kinderkledingmerk voor jongens en meisjes dat dol is op kids die hun unieke, bijzondere zelf zijn. Helemaal eigen, zonder filter. No Way Monday wordt geïnspireerd door vriendschappen en alles wat kids bijzonder maakt. Begin dit jaar is het merk begonnen met de verkoop van de nieuwe collectie. De eerste reacties zijn veelbelovend.

Stoere combinaties en gedurfde stijlen kunnen worden gecreëerd met No Way Monday. De diverse kleuren, prints en materialen zijn gericht op comfort en authentiek om jouw eigen identiteit te creëren. De boys-collectie van No Way Monday brengt kleding op de markt met een uniek karakter. De perfecte fit om heerlijk in te bewegen en een look and feel waar jij de hele dag in gezien wil worden, voor de allerbeste verhalen, elke dag van de week.

De collectie is een ode aan creativiteit en nieuwsgierigheid. De eigentijdse ontwerpen zijn trendy, comfortabel maar ook een inspiratiebron voor zelfverzekerde meisjes.
Bij No Way Monday durf je klassiek, kleur en print en verschillende texturen te mixen. Kleding die jou uniek maakt en waar jij helemaal jezelf kan zijn. Elke verrassende combinatie die perfect past bij jou.

Info: nowaymonday.com – 0495-451396, Juriaan Groot – 06-46168511, Juriaan@vangenniptextiles.com