TOP

Accessorize uit Nederland verdwenen

Het Britse accessoiremerk Accessorize is stilletjes uit de Nederlandse winkelstraten verdwenen.

Na Oostenrijk, is Accessorize ook uit het niets uit Nederland verdwenen. Daar kwam RetailNews achter na een post op Facebook. Het Britse accessoiremerk sloot op 28 juni de winkel in Maastricht, op 29 juni die in de V&D in Rotterdam, op 1 juli die in Eindhoven en op 4 juli sloot de winkel in de Leidsestraat in Amsterdam. Waarom het bedrijf uit Nederland is vertrokken, is niet duidelijk. Ook het hoofdkantoor is niet te bereiken.

 

Uitverkoop

 

Accessorize hield al enige tijd een grote uitverkoop. Op 12 juni reageerde Accessorize Nederland na speculaties op een van haar eigen posts: “Helaas gaan alle winkels in Nederland dicht. Wel kan je gewoon online via www.accessorize.com bij Accessorize blijven shoppen natuurlijk!”

 

Accessorize

 

Accessorize opende voor het eerst de deuren in 1984 in Londen. In 2004 haalde Jacqueline Opstelten het Britse accessoiremerk naar Nederland en opende een winkel in Amsterdam. Hierna kreeg het bedrijf ook vestigingen in onder andere Haarlem, Leiden en Utrecht, die zo ondertussen ook al gesloten zijn.