TOP

Azzurro Kids in teken van Jeremy Scott

Begin dit jaar is Cybex een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse modeontwerper Jeremy Scott. Azzurro Kids is de eerste winkel in Nederland die de Cybex by Jeremy Scott collectie in zijn winkel beschikbaar heeft.

Tijdens VOGUE Fashion’s Night Out op donderdag 5 september 2013 werd de Cybex by Jeremy Scott productlijn gelanceerd bij Azzurro Kids in Amsterdam. Cybex produceert onder andere kinderwagens. Om de lancering nog feestelijker te maken, heeft Azzurro Kids een volledige etalage ontworpen met de designs van Jeremy Scott.

De collectie
De collectie bestaat uit kinderwagens, kinderzitjes en accessoires en hebben een levendige pop-art print met het thema ‘Food Fight’. ‘’Ik kreeg het idee van een voedselgevecht, een tafereel dat je wel eens zag in films uit de jaren ‘80. Jammer genoeg heb ik zoiets zelf nooit meegemaakt! Dat bracht bij mij de vraag hoe het er zou uitzien als voedsel echt kon vechten en de print van Cybex by Jeremy Scott is daarvan het resultaat’’ zegt ontwerper Jeremy Scott. De prints bestaan uit voedingsmiddelen die de strijd met elkaar aangaan. Zo gaat een flesje limonade het gevecht aan met een hotdog.

Over Jeremy Scott
De Amerikaanse ontwerper is bekend om zijn extravagante designs en humoristische prints. Zo is hij ook erg succesvol bij beroemdheden zoals Lady Gaga, Madonna en Rihanna. Jeremy Scott heeft niet alleen een eigen label. Hij werkt regelmatig samen met andere winkelconcerns en designers.

Over Cybex
Het Duitse bedrijf Cybex produceert veilige, innovatieve en lifestyle ondersteunende baby- en kinderproducten voor ouders.

www.jeremyscott.com
www.cybex-online.com