TOP

Bastiaan van Schaik stylet Playmobil

Stylist Bastiaan van Schaik heeft in samenwerking met speelgoedmerk Playmobil vijf Playmobil-figuurtjes een fashionable make over gegeven.

Naar aanleiding van de nieuwe Playmobil Fashion Show speelset heeft Van Schaik vijf Playmobil-figuurtjes gestyled naar vijf herfst- en wintertrends. Deze modetrends zijn geïnspireerd op het straatbeeld van Milaan en Parijs.

 

Bastiaan van Schaik was van kleins af aan al groot fan: ”Het was supertof om de Playmobil-figuren te stylen in de nieuwste herfst- en wintertrends. Ik hoop dat mensen hierdoor gemotiveerd raken meer met mode te experimenteren. Want ook hier geldt weer: style has no size. Het is jammer dat deze Playmobil-figuren niet te koop zijn, maar met de Fashion Show speelset kunnen de kids nu ook zelf modewereldje spelen én Playmobil stylen. Dat is misschien nog wel veel leuker.”

 

De vijf gekozen trends zijn anti-glamour, glam goth, modern mod, bold minimalism en flowing bohemian. De Fashion Show speelsets zijn te koop vanaf €10,99 en bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Playmobil x Bastiaan van Schaik