TOP

Be a Diva Winter 2014-15

Be A Diva, het kortetermijnmerk, brengt voor het najaar 2014 de allernieuwste trends. Be A Diva vertaalt direct fashion vanaf de catwalk.

Be a diva’s collectie bestaat uit foile tops, sweatpants, 5-pocket fashion denims, blazers met een leren look, gilets en jumpsuits.

De fit van de diva denims is skinny maar met heel veel lycra. Diva’s sweatpants, die elke collectie terugkomt in print of in basic, is een favoriet want hij valt strak op de benen en billen met een laag kruis.

Zo is elke item uit de collectie uniek en anders. De kleuren die terug komen in deze collectie zijn; taupe, old pink, beige, black en grey.

Drie keer per seizoen
Be a diva komt drie keer per seizoen uit met een collectie, waardoor de winkeliers steeds vernieuwing in de winkels hebben. We hebben ook elk jaar weer een feestcollectie voor de december maand. En winterjassen maken het beeld compleet.

Jeanslijn on-stock
Vanaf dit najaar brengt Be a Diva ook een Basic jeanslijn on-stock naast haar gewone collectie. De prijzen zij €39.95,- met veel lycra en super skinny. Be a Diva heeft al basic hemdjes , tank tops en tuniekjes. En komt dit najaar ook nog met basic t-shirts en longsleeves.

De collectie gaat vanaf maat 140 (10 jaar) tot maat 188 (18 jaar). Prijzen vanaf €34,95

Meer informatie:

Be a Diva is aanwezig op kleine fabriek, standnummer 416.

Contact:

Christina Fashion, info@christinafashion.nl
www.christinafashion.nl