TOP

Ook kleine modefans lopen weg met Birkenstock

Birkenstock is een hype. Wereldwijd is er een enorme vraag naar deze (teen)slipper, aangewakkerd door publicaties in de toonaangevende modemagazines Vogue en Elle. Vrouwelijke en mannelijke celebs dragen ze en natuurlijk volgen de jongste modefans het voorbeeld van hun idolen.

Logisch, want de Birkenstocks zien er superstoer en cool uit. Bijkomend voordeel: ze lopen hartstikke lekker en zijn goed voor grote én kleine voeten. Immers, het beroemde kurken voetbed traint tijdens het lopen de voet- en beenspieren en stimuleert een goede houding.

Talrijke kindermodezaken hebben al ervaren, dat de trendy Birkenstock-collectie gewild is en dat veel modellen de winkel uitvliegen. En ook hoe handig het is dat de importeur – de Hooijer Groep uit Losser – de beste modellen snel uit voorraad kan naleveren. Dat betekent een hoge omloopsnelheid bij een relatief geringe investering en dus een prima rendement.

Vanaf maatje 24 zijn ze er in gave uni modekleuren, met ‘gouden’ gespen of voorzien van geinige prints. Gezien de stormachtige belangstelling is er extra veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2015. Voor het eerst staat de Hooijer Groep dan ook met Birkenstock op de Kleine Fabriek, de vakbeurs die op 6 en 7 juli in de RAI in Amsterdam wordt gehouden.

Meer info: Birkenstock, Kleine Fabriek, standnummer 219 / verkoop@hooijergroep.nl