TOP

Beebielove herfst- en wintercollectie 2015-2016: Winterse winters

Samen bij de open haard, met een boek of een spel, en een grote kop warme chocomel met slagroom. Beebielove maakt je warm voor het koudste seizoen van het jaar. Met zachte warme breisels, soepele stoere denims, heerlijke jerseymaterialen en frisse winterse kleuren. Welkom in ons winterse bos!

Beebielove herfst- en wintercollectie 2015-2016

Jongenscollectie

De stoere jongenscollectie van Beebielove mag er zijn. Heerlijke borgvesten in grijs en denim, hippe joggingbroekjes en denims, en baseball vestjes in bordeaux en blauw. In de jeans en houtakkers blouse staan de boys hun mannetje. Mooie shirts met een slub-effect zorgen voor een speelse twist. Bordeaux, antraciet, oranje en navyblauw zijn de kleuren voor deze winter. Nieuw in deze collectie is het tye dye effect.

Meisjescollectie

Ook de meiden kunnen hun hart ophalen aan deze collectie, met o.a. prachtige fotoprints van uilen en hertjes en een glansrol voor de kleuren zacht roze, antraciet, roze rood en navyblue. Natuurlijk zijn er de vertrouwde sweatjurkjes, zachte shirts (met strikje!) en treggings in grijze denim en vintage flowerprint. Eyecatchers van deze collectie zijn de bohemian vestjes in grijze jogdenim en ibizalook. Superkek zijn de multi winterprints op het satijnen rokje en de winterjas. De knit vesten met bouclé effect houden je heerlijk warm, net als het harige bontgiletje; een ware musthave voor de Beebielover en easy te combineren met de gehele collectie.

Voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten is de collectie winterproof. Vrolijke alloverprintjes met hertjes en dots, schattige drollenvangertjes in roze en multiprint, heerlijk gebreide borgvestjes en sweatvestjes in denim. Ook hier sieren uiltjes en hertjes de shirts en de hippe jumpers. Nieuw zijn de jurkjes met kanten plissé onderaan.
Voor de jongens draait het om de kleuren zachtblauw, navy en rood. In deze collectie zijn mooie slub effecten en tye dye technieken gebruikt. Fijne broekjes, stoere sweatvestjes en een heerlijk baseballvest. Let the winter begin!

Verkoopinformatie
Salesmanager:
Claudia Janssen
040-2619440
06-31773261

info@beebielove.com

Beebielove herfst- en wintercollectie 2015-2016

 

Beebielove herfst- en wintercollectie 2015-2016