TOP

Beebielove zomer 2016: Happy Campers

Happy Campers opgelet! Deze zomer zit je goed. Op je klapstoel. Want waar eerder een trainingspak de norm was legt Beebielove de tentstok heel wat hoger.

De kleine patsers van de camping kunnen zich verdekt opstellen in legergroen en camouflage tijdens hun expeditie in de bosjes. De allover prints verwijzen naar al wat op camping en in natuur te vinden is. Beebielove heeft echter ook een (klassiek) streepje voor… souvenir shoppen op de boulevard! Het frisse blauw en geel doet denken aan een sunny sky wat een instant glimlach tot gevolg heeft. De heerlijk zachte joggingbroekjes zorgen voor warmte en comfort waarmee je het liefst heel de dag buiten blijft spelen. En bij de vrolijke woven shorts met speelse omslag combineer je een hoedje en een paar kaplaarzen voor een vader-zoon vissersuitje.

Beebielove 2

De mooie meiden matchen met de kleurrijke bloeiende gewassen én gewassen denim. Heldere tonen komen prachtig tot hun recht naast zachte pasteltinten. Er zijn twee kleurlijnen gebruikt. Vrolijk roze en oranje met fris wit. En een lijn met klassiek navy/witte streep met aqua en lichtroze. Hierin is de tropische alloverprint een zomerse eyecatcher. Terug van weggeweest is het tuniekje. De paisley print wordt chic afgemaakt met het glanzende lint in de hals. De sportieve jersey jurkjes en dito leggings zorgen voor gekleed comfort bij het zoeken naar lieveheersbeestjes in het gras. De rokjes zwieren in het rond met blitse details bij de kinderdisco. Makkelijk te combineren zijn de altijd-goed-vestjes met mini pompoentjes. Voor iedere smaak is er een favoriete kleur.

Zon? Hup naar het strand met roesje of streepje! Wolken? Lekker kijken hoe ze voorbij waaien! Plof maar in het gras. Je stoere baseball houdt je wel warm!

Claudia Janssen & Megan Heurter
T: 0631773261 / 040-2619440
E: info@beebielove.com