TOP

Bergstein lanceert twee nieuwe modellen

Vanaf komend najaar voegt Bergstein twee nieuwe modellen toe aan de collectie: slofjes en Chelseaboots. “Dit maakt Bergstein haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat.”

Bergstein wil meer inhaken op het wispelturige klimaat in Nederland en lanceert daarom vanaf najaar 2017 ‘Cozy’-slofjes en Chelseaboots. Dat laat moederbedrijf Antar Shoe via een persbericht weten. De slofjes zijn gemaakt van honderd procent duurzame en zuivere scheerwol, hebben een anti-slipzool en lopen van maat 19 tot en met 47. De huisschoenen liggen vanaf september in de winkels. Daarnaast is de Chelseaboot een nieuwe variant op de regenlaarsjes. Door de enkelhoge schacht krijgt de schoen een modieuzere uitstraling. Dit model loopt van maat 19 tot en met 35 en is vanaf oktober te vinden in de winkels.

Bergstein

Bergstein is een Nederlands schoenenmerk dat is opgericht door schoenenimporteur Antar Shoe. Het merk is vooral bekend om de regenlaarsjes voor jongens en meisjes. De handgemaakte schoenen zijn gemaakt van natuurrubber, zijn gevoerd met katoen, hebben een uitneembare binnenzool en komen in veel verschillende kleuren. Daarnaast maakt Bergstein ook winterboots die een warme, synthetische voering hebben en met een tie-on sluiting dicht kunnen worden gemaakt zodat er geen water in komt.