TOP

Bestseller Bengels: De Knusse Bedstee in Papendrecht

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Martine Collewijn eigenaar van kinderkledingwinkel De Knusse Bedstee in Papendrecht: “De camouflage-stijl is hip, hot en happening.”

“Jongens zijn weg van long sleeves van Petrol”, vertelt Martine Collewijn. “Voornamelijk de wat frissere fellere kleuren doen het goed. Deze vallen goed te mixen en matchen. Ik heb het merk al een aantal jaar in de winkel liggen en klanten zijn er erg positief over. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding is er goed: een shirt kost 24,95 euro.”

Camouflagestijl

“Voor meiden heb ik dit sinds dit seizoen de merken Bomba en Dress like flo in de schappen liggen. Het slaat heel erg aan. Vooral de camouflage-stijl van Dress like flo is op dit moment helemaal hip, hot en happening. Zo verkoopt de sweatpant met armyprint erg goed. Dit is een erg soepele broek die aan de bovenkant wat wijder is. Verder heeft het steekzakken met studs en een koord door de band. Hierdoor zit het als gegoten. De broek kost 45 euro.”

Koud weer

“Winterjassen doen het minder goed. Ik denk dat dit door het weer komt, want het is eigenlijk nog niet echt koud geweest dit seizoen. Wel heb ik geprobeerd om de verkoop te stimuleren. Zo kregen mijn klanten bij aankoop van een winterjas een muts, sjaal of handschoenen cadeau. Op zich liep dit wel, maar helaas niet echt overtuigend. “

Sets

 “Vorig seizoen kochten klanten vaak één enkel item. Aan het begin van dit seizoen merkte ik wel dat nu meer voor sets gaan. Sowieso verkoop ik in de winter beter dan in de zomer, maar ik denk de positieve berichtgeving in de media over de economie hier ook aan heeft bijgedragen.”

“Waar ik nog veel van verwacht? Lastig. Maar dan denk ik toch de sweatpants van Bomba met slangenprint. Deze kost 79.95. Ook al is een snakeprint misschien wat gewaagd: je kan er wel veel kanten mee om qua combineren.”

De Knusse Bedstee
Jan van Goyenstraat 17
3351 JM Papendrecht
www.deknussebedstee.nl