TOP

De collecties van Blue Rebel zijn een schot in de roos

Blue Rebel komt dit nieuwe W22/23 seizoen wederom met 2 leveringen in zowel Boys als Girls. Naast dit pakket met veel mode-items is er een goed aanbod aan jeans die constant op voorraad zullen zijn.

Het kleurbeeld van de 1e levering voor Girls met een mooie Pink en een frisse groen absoluut vernieuwend. Daarop volgt een 2e levering met een zgn. bone-brown en een warme orange-kleur. Verfrissend maar alles heel goed combineerbaar. Ook de artikelen uit de 1e levering combineren uitstekend met de 2e levering. In de Boys begint Blue Rebel met een Steel Blue en Coffee aangevuld met een klein accent in een donkere Orange. Stoer en toch hip. Daarna volgt een beeld met warmere kwaliteiten in Deep Green en Sage Green aangevuld met indigo tinten. Natuurlijk combineren alle denim-jeans uitstekend bij dit beeld. Er is dit nieuwe seizoen toch al veel aandacht voor denim met o.a. een salopette voor Girls met een scherpe prijs ( € 49,95) . Verder in de collectie zachte breisels (pullovers) en overshirts in fancy ruiten. Zacht en rijk, zo kan je de collectie zeker benoemen. Kwalitatief goede artikelen en perfecte pasvormen complementeren het beeld.

Blue Rebel heeft de prijzen, ondanks de marktomstandigheden, zeer beperkt verhoogd deze winter. Belangrijk is dat Blue Rebel een merk in het midden-segment blijft met heel veel value-for-money. Dit gekoppeld aan een serieus beleid m.b.t. lokale arbeidsomstandigheden en milieu-uitstoot maakt Blue Rebel tot  “the new kid on the block”.

Informatie: www.blue-rebel.com, mail: readytorebel@bluerebel.com, Telefoon: 06-15882858