TOP

Moodstreet heeft er zin in!

Zin in de nieuwe dingen, nieuwe ontwikkelingen, om positief naar de toekomst te kijken. Dat zie je terug in de wintercollectie. Mooie stoffen, prachtige warme kleuren en veel nieuwe ontwerpen. Een frisse wind heeft het stylingteam versterkt en dat valt op!

Ook wat duurzaamheid betreft zien we steeds meer kansen. Een heel groot gedeelte van onze collectie is gemaakt van Cotton made in Africa. CmiA richt zich op het steunen van boeren in ontwikkelingslanden. Door middel van training leren zij hoe ze de productie kunnen verhogen en de kwaliteit van de katoen kunnen verbeteren.

Ook hebben we items met een leuk flower printje gemaakt van recycled polyester, recyclen is altijd beter dan het opnieuw winnen van grondstoffen. Je kunt ze beiden herkennen aan de hangtag. Ons doel is om de gehele collectie zo duurzaam mogelijk te maken, goed voor onze kids én de wereld voor onze kids!

Kom kijken op de Sunday school op 6 februari aanstaande of neem contact op met Marielle Segeren 06-22 83 21 11, moodstreet.nl, Cottonmadeinafrica.org