TOP
Blue Seven zomer 2021

Blue Seven: creatief voor elke leeftijd

Hoe kan het dat een merk elk jaar ruim tien miljoen kledingstukken over meer dan veertig landen verspreidt, zonder dat kinderen in elke schoolklas allemaal hetzelfde aan hebben? Het antwoord op die vraag heeft Blue Seven.

Blue Seven is een merk van een bedrijf met een jarenlange ervaring. Het Duitse moederbedrijf Heinrich Obermeyer GmbH & Co. KG is een van de grootste Europese aanbieders van kleding die wereldwijd actief zijn. Voor kinderen zijn er de collecties Blue, Teens, Kids, Mini Kids en New Born. Blue Seven is er dus voor alle leeftijden, maar de collecties hebben één ding met elkaar gemeen: de kwaliteit, creativiteit en diversiteit zijn er voor iedereen. Dit zien we terug in de lente-zomercollectie 2021, waarvan de collecties voor verschillende leeftijden uit veel verschillende lijnen bestaan.

Mini Kids

Met elke collectie laat Blue Seven zien dat het heel goed weet wat de behoeften zijn van de verschillende leeftijdsgroepen. Zo is Blue Seven Mini Kids (68-86) er voor jongens en meisjes die de natuur willen ontdekken, spelen of gewoon plezier willen hebben. Zoals vaker in de collecties van Blue Seven wordt gebruik gemaakt van organisch katoen, voor het welzijn van zowel de kids als het milieu.

Tieners

Voor tieners is er een collectie die niet alleen modieus is, maar die ook voor koelte zorgt tijdens zelfs de warmste dagen. Blue Seven Teen (134-176) is beïnvloed door trends voor volwassenen, maar gemaakt voor tieners die de zomer doorbrengen met familie en vrienden. De verschillende lijnen (zes voor meiden en vijf voor jongens) zorgen ervoor dat iedereen een eigen, individuele look kan uitstralen.

Info: blueseven.com, 06-22226384 (Noord-West Nederland), 06-52559464 (Zuid-Oost Nederland)