TOP
Little A zomer 2021

Nieuw merk voor baby’s: Little A

Little A is een gloednieuw mooi babymerk van de makers van A' Dee. Met A' Dee vanaf 92 jaar ontstond er veel vraag naar een jongere collectie en was Little A geboren. Van 50 tot 92 heeft deze collectie een prachtige selectie outfits om uit te kiezen.

Net als A’ Dee heeft Little A unieke, speciaal ontworpen prints en dit seizoen toont de collectie een mooie zwanenprint, gecombineerd met een wit en lichtroze kleurenpalet. De collectie bevat een selectie van prachtige jurken en outfits en drie prachtige winterjassen om uit te kiezen. Accessoires zoals wintermutsen, sokken en panty’s maken de look helemaal af om prachtige unieke outfits te creëren. Het zijn de details die dit merk echt doen opvallen, met strikken, ruches en diamanten details die door de hele collectie heen te zien zijn. Little A is echt een speciaal merk voor dit seizoen.

Promotie

We hebben een snel groeiend aantal volgers op sociale media en ondersteunen onze dealers graag door hun foto’s van onze merken te delen en hun winkels te promoten. Al onze verkooppunten krijgen ook veel promotiemateriaal, waaronder bewegwijzering voor hun winkels en beeldmateriaal voor hun websites.


Als u interesse heeft om Little A te gaan verkopen in uw winkel of webshop, neem dan contact op met info@lemarti.nl