TOP

Bonnie Doon: folklore en nostalgie

Voor zomer 2016 presenteert Bonnie Doon een kleurrijke en zomerse collectie onderverdeeld in de thema’s Folkloric traveler & Childhood dreams.

Folkloric traveler
Bonnie Doon neemt je mee op reis. Het thema Folkloric traveler is geïnspireerd op motieven uit Afrika, een kleurrijke mix van kleding uit India en batikmotieven uit Japan. Verzamel tijdens je reizen, unieke stuks en creëer je eigen wereld.  De folkloristische elementen komen terug in de dessins; van batik en jungle tot patchwork. Indigo blauw is belangrijk binnen dit thema. Naast basiskleuren  wordt er ook gebruik gemaakt van intense kleuren zoals koraal, geel, groen en turkoois. Vaak gecombineerd met pastel en afgewerkt met goud of zilver. 

Childhood Dreams
Droom weg tijdens lange zomeravonden met vrienden aan het strand.  Opengewerkte sokken en kniekousen nemen je mee naar de onbezonnen tijden uit je jeugd. Een zacht beeld van kleine motieven zoals konijntjes, vogels en bloemen in vrolijke ijsjeskleuren afgewisseld met lichtgrijs en gebroken wit. Korte sokken maken het meisjesachtige beeld compleet en zorgen voor een sportieve look onder een korte broek of rokje.

Nieuw!
Voor de sneakerfans worden de sneakerfooties uitgebreid in meerdere maten, kleuren en dessins. Deze zijn verkrijgbaar in maat 35-38 en 39-42 voor stoere meiden. 

Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.bonniedoon.com.
Bonnie Doon Europe B.V.
Tel.: 0418-652721
Email: info@bonniedoon.nl

Voor beeldmateriaal of uitleenmonsters: 
The X-Factor IJburglaan 343
1086 ZJ Amsterdam
Tel: 020-4160601
Email: info@thexfactor.nl

 

DSC_1443