TOP

Boob: wol met een dubbele functie voor nieuwe moeders

Boob zorgt ervoor dat moeders die borstvoeding geven klaar zijn voor de herfst, met een trui, een shirt, een tanktop en een beha van merinowol. Het materiaal houdt gevoelige borsten warm en droog en voelt zacht aan op de huid: tijdloos, natuurlijk en functioneel.

De Nursing Sweater van puur merinowol en de Nursing Top van een wolmix zijn warm genoeg voor een stevige herfstwind en zacht voor de huid. Beide kledingstukken zijn gemaakt met de slimme overlap om zonder problemen borstvoeding te kunnen geven.

De Warming Wool Nursing Bra en de Nursing Singlet beschermen de borsten optimaal tegen de kou. De tanktop houdt daarnaast ook de buik warm, wat moeders die het snel koud hebben meer comfort biedt. De beha en de borstvoedingstanktop kunnen eenvoudig met één hand worden geopend.

“Als het herfst wordt, worden moeders die borstvoeding geven vaak blootgesteld aan koude temperaturen.  Dat kan leiden tot pijnlijke borstproblemen. Wol is in dat geval uiterst functioneel, omdat het een natuurlijk, zacht, ademend materiaal is dat de boezem warm houdt en overtollig vocht opneemt voor een comfortabel droog gevoel”. Zo zegt Mia Seipel, oprichter en creatief directeur van Boob.

Productinformatie
De Nursing Sweater Merino Wool is gemaakt van 100% extra fijn merinowol. Hij is verkrijgbaar in zwart/grijs melange in de maten XS-XL, met een adviesprijs van 115 euro. Vanaf midden augustus 2013 te koop in de winkels en webshop.

De Nursing Top Wool is gemaakt van 70% lyocell en 30% wol. Hij is verkrijgbaar in zwart/grijs melange in de maten XS-XL. Te koop in de winkels en webshop met een adviesprijs van 85 euro.

De Warming Wool Nursing Bra en Nursing Singlet zijn gemaakt van 84% wol, 11% polyamide en 5% elasthaan. Ze zijn beide verkrijgbaar in zwart in de maten S-XL. De adviesprijs voor de beha is 49 euro en voor de tanktop 59 euro. Te koop in winkels en webshop.

Orders
De trendgevoelige stukken uit de wintercollectie zijn niet meer de orderen. Alle andere spullen die deel uitmaken van de never out of stock collectie zijn nog verkrijgbaar. De nieuwe spring/summer collectie voor 2014 kan ook al besteld worden.