TOP

McGregor Kids zomer 2014

Voor lente/zomer 2014 komt McGregor kids met een collectie voor eigenwijze meiden en jongens. De collectie is vrolijk, met een knipoog naar de historie van McGregor.

De lente-/zomercollectie is geïnspireerd door favorieten uit de volwassenenlijn, maar heeft toch een duidelijk eigen look behouden. Krachtige popkleuren, all-over prints en fraai uitgewerkte details zorgen voor een preppy maar sportieve collectie.

 

Meisjescollectie
Voor de meisjes zijn er zomerse printjurkjes, pittige denimshorts en luchtige jumpsuits. Het gevoel dat de collectie uitdraagt is girly, maar wel met een ‘edge’.  Het kleurenpalet loopt van klassiek rood, wit, blauw tot zomerse kleuren als felgeel, zalmroze en mintgroen.

 

Jongenscollectie

De jongenscollectie bestaat onder andere uit tijdloze klassiekers. Denk hierbij aan het tartanshirt, de collegesweater en de jerseypolo met contrasterende details. Ook zijn er natuurlijk de McGregor jeans. Het kleurenpallet van de jongenscollectie laat frisse variaties op de McGregor driekleur (rood, wit, blauw) zien in combinatie met sprekende kleuren als hardgroen en fluo geel.