TOP

Fred & Ginger en Baker Bridge overgenomen door JBC

De kindermodemerken Fred & Ginger en Baker Bridge en het modemerk CKS zijn overgenomen door het moederbedrijf van de Belgische modeketen JBC.

De Claes Retail Group (CRG), de familieholding van de Belgische kledingketens JBC en Mayerline, neemt modemerk CKS en de kindermerken Fred & Ginger en Baker Bridge over van de failliete modegroep FNG. Dat meldt onder meer de Belgische retailsite RetailDetail.

CRG zegt in een persbericht hiermee haar lokale verankering te versterken: “We zijn zeer blij dat we deze merken mogen verwelkomen bij CRG. Net als onze twee andere merken, JBC en Mayerline, hebben ze een sterke merkidentiteit met een uitgesproken lokale verankering”, zegt CEO Bart Claes. “Wij geloven sterk in de kracht van die lokale toets en hebben de ambitie om deze mooie merken een duurzame toekomst te bieden binnen een financieel gezonde familiale groep.”

Verdere informatie wil de modegroep nog niet kwijt. “Te gepasten tijde zullen we informeren over de volgende stappen van het proces. We hechten veel belang aan een open en transparante communicatie en die willen we eerst voeren met alle betrokken medewerkers”, schrijft het bedrijf in het persbericht..

Foto: collectie Baker Bridge uit 2015