TOP

Coolcat ontwerpt collectie met bloggers

Moderetailer Coolcat werkt samen met zes Nederlandse modebloggers voor een limited edition T-shirt collectie.

De zes Nederlandse modebloggers Kittehscupcakes, Lararosestyle, Redreidinghood, Diva-Iraida, Style Chameleon en Fromhatstoheels ontwerpen ieder een T-shirt voor Coolcat. De retailer kiest ervoor om met bloggers samen te werken omdat ze inspireren met nieuwe, zelf gecreëerde outfits en trends.

Eigen stijl
Het T-shirt moet de eigen stijl van de bloggers weergeven. Ze zijn betrokken bij het gehele ontwerpproces  en kiezen zelf het model, de stof, prints, kleur en eventueel tekst.  Dat zorgt volgens Coolcat voor zes totaal verschillende en unieke ontwerpen. Zo is er onder andere een crop-top, T-shirt met grafische print en een beach top met franjes.  “Ik was onder de indruk van de creatieve en originele ontwerpen,” zegt Marijn Oberop, Senior Stylist van Coolcat in een persbericht.  “De tops zijn eigen, passen perfect in de trends van deze zomer én sluiten aan op de unieke CoolCat stijl.”

De limited edition collectie van Coolcat wordt in de zomer gelanceerd en zal ook online verkrijgbaar zijn. Prijzen van de T-shirts zijn nog niet bekend. Er is ook een speciale hashtag, #projectcool, zo kan je via social media op de hoogte blijven van het project.

Over Coolcat
Coolcat is 35 jaar geleden opgericht door Roland Kahn en heeft inmiddels 130 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. De retailer ontwerpt collecties voor jongeren van  12 tot 18 jaar en voor kinderen van 6 tot 12 jaar.