TOP

Coolcat x Ronnie Flex

Hiphopartiest en -producer Ronnie Flex ontwerpt Coolcat collectie.

Vanaf vandaag is de nieuwe Ronnie Flex x Coolcat collectie online verkrijgbaar. De rapper was als creative director en ontwerper verantwoordelijk voor de look & feel van de collectie. Vanaf zaterdag 20 oktober ligt de collectie ook in de winkels ligt. Hierop volgen ook nog een een partyprogramma en volgend jaar worddt daar een festivalcollectie aan toegevoegd

Roland Kahn, eigenaar van de modeketen: “Ik herken mezelf in Ronnie, die niet alleen een ontzettend creatieve geest is, maar ook een echte ambitieuze ondernemer. Zijn stijl en attitude passen helemaal bij het street-smart DNA van Coolcat. Veel van onze klanten en medewerkers houden van Ronnie en zijn muziek. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen Ronnie vroeg of wij samen met hem zijn eigen kledinglijn wilden maken. Ronnie voelt perfect aan wat jongeren van vandaag aanspreekt. Onze designers die intensief met Ronnie hebben samengewerktwaren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdgeest, stijl en oog voor details.”

Over Coolcat

De 40 jaar geleden opgerichte modeketen Coolcat begon met een winkel in Amsterdam en is uitgegroeid naar 110 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg en webshops en platformsamenwerkingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De collecties zijn gericht op jongeren zes tot en met achttien jaar. De keten is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met modeontwerper Bas Kosters.