TOP

De vier verschillende collecties van A*dee

Picture Book Fashion's merk A*Dee heeft talloze mooie outfits voor meisjes die je geweldig zult vinden. Er zijn vier collecties om uit te kiezen, met ieder een mooie keus van speciaal ontworpen prints, kwalitatieve stoffen en mooie versieringen.

Alle vier de collecties hebben een mix van praktische, maar mooie legging sets, jurken in verschillende stijlen en ook rokken, shirts en trainingspakken. Zo heeft ieder meisje een brede keus om voor chique of casual te gaan.

Er wordt altijd reikhalzend uitgekeken naar de winterjassen van A*Dee. Zo ook dit seizoen. Iedere collectie heeft een mooie keuze in unieke jassen die een outfit compleet maken. Van all-over prints tot de musthave kleuren en stijlen van het seizoen. De jassen van A*Dee zijn de bestverkopende producten waar hun fans niet op kunnen wachten.

Iedere collectie heeft een reeks aan accessoires om de look af te maken. Klanten kunnen kiezen uit hoeden, sjaals, sokken, haarbanden en zelfs schoenen. Zo kleden de meisjes zich van top tot teen in een perfect matchende outfit die zeker opvalt!

Info: www.a-dee.com of neem contact op met de agent info@lemarti.nl