TOP

De Fabulous Favourites van LoFff

Winter 2014 wordt een vrolijke winter als het aan LoFff ligt. De basistoon voor de collectie is grijs, maar gecombineerd met een scala aan vrolijke kleuren. Het thema voor deze collectie is ‘Fabulous Favourites’ – elk kledingstuk is fab, en heeft de potentie om het favoriete kledingstuk van de toekomstige draagster te worden.

Vanaf begin januari 2014 presenteert LoFff de nieuwe collectie voor de Winter 2014, startend op de Kleine Fabriek. Natuurlijk ligt de nadruk weer op jurkjes, het favoriete kledingstuk van LoFff. Altijd comfortabel en goed voor iedere gelegenheid.

Kleuren
De basiskleuren voor deze collectie zijn antraciet, licht grijs melange en donkerblauw. In combinatie met bijvoorbeeld Coral Neon, een afgezwakte fluor kleur, fuchsia, taupe, zilver of lime. Kortom, kleur genoeg in deze wintercollectie.

Stofkeuze
Tricot voert de boventoon. Deze stof is niet te verslaan qua draagcomfort en gemak. Voor de winter heeft LoFff zich geconcentreerd op verschillende prints en print technieken.

Er zijn de bekende ‘all over’ prints, zoals het croco-motief. Daarnaast is er een hele groep in verschillende flock-prints, zowel met hartjes als bloemen. Flock geeft het fluwelige wintergevoel, deze romantische uitstraling past uitstekend bij LoFff.

Stijlen
Jurkjes zijn er weer in overvloed. De schooldress, de ruchedress en de ultieme feestjurk: de Dancing dress. Dit keer met pareltjes bestikt. Daarnaast bevat de collectie een paar mooie gebreide vesten, rokjes en kleurige sjaaltjes.

Ontwikkelingen

Voor zomer 2014 heeft LoFff er meer dan 30 nieuwe verkooppunten bij in Nederland. Ook start het merk vanaf winter 2014 weer met een aantal nieuwe agenten. Zo is er een nieuwe agente voor Engeland, Scandinavië en Berlijn.

Het afgelopen seizoen is LoFfff ook begonnen met een reeks baby-kraamcadeautjes. Deze worden in beperkte oplage gemaakt. Een complete set met giftbox is in de winkel verkrijgbaar voor 29.95 euro.

De LoFff babycollectie wordt vanaf winter 2014 op dezelfde wijze gepresenteerd. Alle kleding wordt aangeboden in complete sets, met een vaste set prijs van 39.95 euro in de winkel. De marges tussen baby- en girls-collectie worden vanaf dit seizoen ook gelijk getrokken.

De webshop van LoFff biedt de mogelijkheid om direct te zien of modellen en maten op voorraad zijn of om bij te bestellen (ook per stuk!). Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je eigen deellevering samen te stellen – je kunt ook in de loop van het seizoen nieuwe modellen bestellen.

Technische informatie
LoFff is verkrijgbaar in de maten 92-176, LoFff Baby in de maten 62 tot en met 86. De collectie bestaat uit ongeveer 50 modellen in verschillende kleuren, met uitzondering van basics en accessoires. Het voororderseizoen voor de wintercollectie loopt van 10 januari 2014 tot en met 1 maart 2014. Levering vindt plaats tussen 15 juli en eind augustus 2014.

Voor meer informatie kijk op www.lofff.com, www.ilovelofff.com of www.forlofffelygirls.com. Of stuur een e-mail naar info@lofff.com. Telefoonnummer: 0031 546 641 201.

loFff1

LoFff2

LoFff3

LoFff4

LoFff5