TOP

De Kunstboer opent nieuwe winkel en webshop

De Kunstboer, een retailorganisatie met eigen winkels en groothandel, kindermodemerk en designstudio heeft een nieuwe winkel geopend aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het pand fungeert daarnaast ook als hoofdkantoor, designstudio en groothandel van het label. Naast de nieuwe winkel is er ook een nieuwe webshop gelanceerd: op www.dekunstboer.nl kunnen zowel consumenten als detaillisten terecht.

De Kunstboer ontwerpt en verkoopt eigen collecties (kinder)tassen en woonaccessoires. De stijl is vrolijk en opvallend. Ook ontwerpt De Kunstboer in opdracht van derden kleurrijke kinderkleding, wenskaarten, verpakkingsmaterialen, big shoppers, cadeaus, tassen en andere artikelen. Ook deze producten worden in de eigen winkels van De Kunstboer verkocht. Die winkels zijn te vinden in Amsterdam en Haarlem.

Assortiment
In de winkels van De Kunstboer wordt onder andere het kindermodemerk Dutch Heroes verkocht. De Kunstboer is – samen met andere kunstenaars – één van de ontwerpers van deze kledinglijn voor kinderen. De stijl is vrolijk, kleurrijk en bijna hysterisch. De collectie babyrompertjes is de grootste van Nederland en bestaat uit merken die afkomstig zijn uit België, Duitsland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten en Australië. De rompertjes zijn exclusief te vinden in De Kunstboer winkels in Haarlem en Amsterdam. In diezelfde winkels worden ook de jurkjes van het merk Halsoverkop verkocht.

Wie is De Kunstboer? 
De Kunstboer is een creatieve retail onderneming van de eigenaren Jim Boer en Marcel Oor die vanuit hun nieuwe pand aan de Prinsengracht hard werken aan verdere groei en bloei van hun bedrijf.