TOP

De nieuwe collecties van 4President kids, Little President en Newborn President

Stoere collecties voor jongens en meisjes in maat 50 t/m 164. Dit seizoen bevatten de items weer toffe prints en uni kleuren, helemaal in 4President-stijl.

4PRESIDENT Kids (maat 92 t/m 164)

De 4PRESIDENT kidscollectie voor zomer 2022 bevat zowel bij de jongens als de meiden het tie dye-thema, voor de jongens zwart/wit en bij de meiden bright pink/wit. Daarnaast hebben we voor de stoere jongens nog het SKATE & RUN-thema. Het LEMON-thema voor de meiden heeft zomerse neon kleuren. 

Little President (maat 74 t/m 116)

Voor de kleinere jongens is navy de basiskleur, welke wordt gecombineerd met mint/wit in het thema IMAGINE. In het thema OFFROAD wordt daar neon yellow en groen in een toffe camo print toegevoegd. Voor de meiden zijn er ook twee thema’s namelijk HAPPY & ICE CREAM. Hier zie je veel neon met stoere allover prints, terwijl het andere thema mooie, zachte kleuren heeft.  

Newborn President (maat 50 t/m 80)

Voor de allerkleinsten is er een thema voor jongens en meisjes. Beide thema’s hebben een unieke allover print en zijn geproduceerd in zachte kwaliteiten voor optimaal comfort.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de nieuwe B2B shop. Registreer je hiervoor op b2b.4-president.com.

Info: www.4-president.com, 0348-469449 of vertegenwoordiger Michel van Tergouw 06-83666010