TOP

O’Chill en B’Chill stralen meer dan ooit

O’Chill staat voor kleurrijk, origineel, speels en vrolijk. Het kan dan ook niet anders dat dit merk straalt deze zomer.

Met de drie leveringen gaan ze drie kanten op. De eerste levering heeft als thema ‘Rock it Girl’! De kleuren navy, lime groen, lila en rood maken het origineel en een tikkie eigenwijs. Fijne sportieve items afgewisseld met stoer en girly. De tweede levering, ‘Flower Girl’, heeft een romantische touch met zwart, roze, geel en kobalt bloemen, vlinders. Veel meisjesachtige jurkjes en zwierige stoffen. Levering 3 ‘Tropic Vibes’ is precies wat je zoekt voor hoog zomer: luchtig, licht en met pastel roze, snufje neon en natuurtinten helemaal van deze tijd.

Ook bij B’Chill is het weer een kleurrijk feest met dit seizoen maar liefst drie leveringen. Het ‘Day at the Park’ thema met felle kleuren en stoere items, het ‘Safari Adventure’ thema vol leeuwen, tijgers en natuurtinten gecombineerd met helder groen en zonnig geel tot aan de hoogzomer ‘Break the Waves’ thema waarbij de Jetski centraal staat.

O’Chill en B’Chill kenmerken zich door hun vrolijke kleuren, mooie stoffen, een perfecte pasvorm en originele items.

Nieuwsgierig? Neem contact op met het merk via: +31 (0)85 273 23 37 info@ochill.nl
www.ochill.nl / www.bchill.nl