TOP

Deze merken staan op kindermodebeurs Just Kidz

De nieuwe kindermodebeurs Just Kidz die eind januari 2018 op de planning staat, gaat definitief door. Inmiddels hebben bijna zeventig merken zich aangemeld.

Kindermodebeurs Just Kidz vindt plaats op 28 en 29 januari 2018 terecht in Amsterdam het World Fashion Center (WFC). Er zijn tot nu toe vijftig stand gevuld met zeventig merken. De deelnemers vullen nu twee hallen, meldt Ruben Worms van het gelijknamige agentuur. Hij is samen met het WFC initiatiefnemer van deze beurs.

Merken

De merken die er onder meer staan zijn Geisha, Loff, Mimpi , Franky&liberty, Born to be famous, BamBam, O’Chill, Claesens en Dirkje. Just Kidz krijgt een open en overzichtelijke uitstraling waar merken direct zichtbaar zijn en er komt een looproute langs alle labels. De toegang is gratis, exposanten betalen geen parkeergeld en bezoekers betalen een gereduceerd tarief voor parkeren.

Platform

Worms is al eerder medeorganisator geweest van Just Kidz. Die beurs heeft zeven seizoenen gedraaid van 2007 tot en met 2010. Het motief om die beurs te starten was om een platform te bieden voor merken in het laag en middensegment.  Nu Market by Kleine Fabriek is gestopt, wordt Just Kidz nieuw leven ingeblazen. Naast Just Kidz, wordt er nog een kindermode- en lifestylebeurs georganiseerd: Sunday School. Deze vindt plaats op zondag 14 januari 2018 in Utrecht.