TOP

Directiewisseling bij Tumble ‘N Dry

Na een nieuwe eigenaar en naamsverandering voor moederbedrijf Varova Fashion Holding, krijgt kinderkledingbedrijf Tumble 'N Dry nu ook een nieuwe directie. Petra Vos vertrekt per 1 maart als ceo.

Na vier jaar neemt ceo Petra Vos per 1 maart afscheid van Tumble ’N Dry. De voormalige managing director van Mees Fashion, Leonie Grunder, wordt algemeen directeur bij Tumble ‘N Dry. Financieel directeur Xander Kooij zal naast zijn huidige verantwoordelijkheden de taken van Vos ten aanzien van logistiek, customer support, HR en ICT overnemen.

Naast haar rol als ceo bij Tumble ‘N Dry gaf Vos leiding aan Varova’s kinderkledingmerken Mees, GSUS jr en Miniverse. Ze heeft daarnaast een shared service center voor de Varova wholesale merken opgezet. Samen met haar team heeft zij de omzet van Tumble ‘N Dry in vier jaar tijd verdubbeld en de onderneming van een traditioneel wholesale-label veranderd naar een omnichannel merk met tien winkels, een webshop en een bijpassende infrastructuur. Volgens Vos is het tijd geworden om het stokje over te dragen.

Naast Grunders blijven ook Jos Boin en Janneke van der Meij, de oprichters van Tumble ‘N Dry,,  actief betrokken als respectievelijk sales- en retaildirecteur.