TOP

Donsje zet stap naar grotere schoenen

Het Amsterdamse schoenenlabel Donsje lanceert in haar wintercollectie 2018, naast haar babylijn, een nieuwe kinderschoenenlijn voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Donsje zet deze stap vanwege de groeiende vraag naar grotere maten, meldt het label in een persbericht. De nieuwe kinderlijn bestaat zowel uit kinderschoenen gebaseerd op de succesvolle modellen uit de babylijn, als uit exclusieve winterlaarzen met onder andere de populaire Donsje dierenkarakters. 

Donsje 2

Handgemaakt

De nieuwe kinderschoenenlijn is uitgevoerd in warme, winterse kleuren in de traditionele kleuren caramel, walnut en grey. De schoenen zijn handgemaakt van 100 procent hoogwaardig
leer en gevoerd met schapenwol. Net zoals de andere producten van Donsje worden de kinderschoenen fairtrade geproduceerd. De retailprijzen van de kinderschoenen variëren van €99 tot €149.

Lancering

De nieuwe collectie wordt in januari 2018 gelanceerd op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Deze collectie zal vanaf 1 juli 2018 verkrijgbaar zijn voor consumenten in de webshop van het label en bij meer dan 750 verkooppunten in 44 landen.

 

Donsje 3