TOP
PREVIEW-KIDS

Eerste editie PREVIEW KIDS 8 januari 2024

De eerste editie van Preview KIDS staat gepland voor 8 januari 2024 en zal plaatsvinden bij CAST in Nieuwegein. Het evenement heeft reeds de eerste aanmeldingen van gerenommeerde merken ontvangen en belooft, vanaf de allereerste editie, een groot succes te worden.

Eenvoud en gelijkheid

Preview KIDS onderscheidt zich door zijn eenvoudige opzet. Alle merken krijgen dezelfde mogelijkheid om zich te presenteren, waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt op basis van marketingbudgetten. De nadruk ligt altijd op de kwaliteit van het product zelf. Het evenement is exclusief toegankelijk voor inkopers, wat zorgt voor direct persoonlijk contact tussen leverancier en klant. Hierdoor blijft de focus altijd op het opbouwen van waardevolle relaties in de kindermodebranche.

Gastvrijheid en service als kernwaarden

Exposanten en bezoekers worden volledig ontzorgd. De centrale locatie in Nederland biedt gratis parkeergelegenheid voor bezoekers. Bovendien worden drankjes, hapjes, en zelfs de lunch aangeboden door de organisatie. De muzikale sfeer wordt verzorgd door onze huis-dj, en binnen ons concept staat gastvrijheid, een ongedwongen sfeer en efficiënt zakendoen centraal.

Een breed aanbod van topmerken

Voor de eerste editie van Preview KIDS verzamelen ze een gevarieerd aanbod van topmerken. Een interessante toevoeging aan het concept is de integratie van het Drive Inn Junior-concept in het nieuwe platform voor kinderkleding en -schoenen van Preview. Enkele van de merken die zich al hebben ingeschreven voor het evenement zijn Diesel, Parajumpers, Guess, Malelions, Ballin, Anthony Morato, Sofie Schnoor, Hound, Levi’s Kids, Tiffosi Jeans, LTB Jeans, Compania Fantastica, EMS, IKKS Junior, Shoesme, Bergstein FW, Lyle & Scott, Mayoral, Pinko, Iceberg, Abel & Lula, Juicy Couture, Kipling, Indian Blue Jeans, Rellix, Daily Seven, Cruyff Junior FW, Vingino FW, Replay FW, Beberlis, Zecchino d’Oro FW, Dsq2 FW, Sun68 FW, KIEstone, Kiezeltje & Gymp. Daarnaast zijn ze in gesprek met andere vooraanstaande spelers in de kinderkledingbranche.

De inschrijving voor dit evenement is nu geopend op www.cast.nl/preview-kids.