TOP

Eerste multibrandwinkel lief! Lifestyle komt in Lelystad

De eerste multibrandwinkel van kinderlabel lief! Lifestyle komt in Lelystad, laat head of licensing John van den Herik weten.

De eerste winkel van de multibrandstore waar lief! Lifestyle onderdeel vanuit gaat maken, wordt onder gebracht in het pand waar het merk nu zit in outletcentrum Batavia Stad in Lelystad. “Die winkel wordt omgedoopt tot lief! Kids Brands House”, vertelt head of licensing John van den Herik. “Dit zal gaan gebeuren in de tweede week van november.”

Andere merken 

Voor volgend jaar staan er meer winkelopening van Kids Brand House op de planning in Nederland. Naast lief! Lifestyle, zullen er ook andere merken in de rekken hangen, zoals Marc O’Polo, Döll en Steiff. “Voor de nieuw te openen reguliere Kids Brands House winkels wordt er eind dit jaar, naar aanleiding van onder mee de resultaten in de winkel in Batavia, beslist welke merken er naast lief! lifestyle hiervoor worden opgenomen”, aldus Van den Herik.

Internationaal

Verleden week werd bekend dat de conceptstore van lief! Lifestyle in Sliedrecht definitief op slot ging. Reden van sluiting is dat nu lief! Lifestyle onderdeel is van de Duitse Kids Fashion Group (KFG), de operationele logistieke en online werkzaamheden zijn verplaatst en geïntegreerd naar Duitsland. Vanuit daar wordt er momenteel hard gewerkt aan een internationaal online platform voor alle merken.