TOP

Eurokids Nederland voegt merken toe

Het agentschap Eurokids Nederland heeft het merkenportfolio uitgebreid met twee nieuwe merken.

Voor komend seizoen gaat Eurokids Nederland de labels Emile et Rose en Fior di Coccole toevoegen aan het merkenpakket. De Engelse baby- en peutercollectie Emile et Rose bestaat sinds 2002 en staat bekend om de zachte pasteltinten. De kleding en accessoires (mutsjes, haarbanden, sokjes en maillots) zijn verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 92. Daarnaast biedt Emile et Rose kleine pluche knuffels.

Babyschoentjes

Fior di Coccole is een Italiaans babyschoenenmerk. In het atelier van het familiebedrijf Marise worden alle schoentjes handgemaakt. Alle modellen – variërend van stoere mini-sneakers tot feestelijk – worden in een cadeaudoos geleverd in de maten 16 tot en met 20.

Nieuw: nos newborn

Eurokids Nederland is verder agent voor de Nederlandse babylijn Tuuf’s World. Nieuw binnen deze collectie is het never out of stockaanbod (nos) voor de newbornlijn. Hierdoor zijn items in roze, bleu en wit gecombineerd met grijs/zilver uit voorraad leverbaar. Daarnaast vertegenwoordigt Eurokids Weise, een uitgebreide collectie blazers, pantalons, kostuums, hemden, dassen en strikjes. Weise brengt één collectie per jaar uit en deze is gedeeltelijk leverbaar vanuit voorraad.